Tietoa Hoidoista

Kynnet

Perinteinen lakkaus tarkoittaa tavallisilla kynsilakoilla tehtävää lakkausta sormiin tai varpaisiin; pohjalakka + värilakka + päällylakka. Perinteisen lakkauksen saa pois tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Lakkauksen teko kestää noin puoli tuntia.

Kestolakkaus tarkoittaa UV-kovetteisilla lakoilla tehtävää kynsien lakkausta sormiin tai varpaisiin. Tällä menetelmällä ei voi pidentää kynsiä, mutta jonkin verran voi ”paikata” rakennetta esimerkiksi rosoista reunaa tai uurteista pintaa. Lakat kovetaan kynsiuunissa, jossa on UV-lamput. Vanhat lakat otetaan niille tarkoitetulla poistoaineella kokonaan pois ja tehdään uudet lakkaukset. Tavallisella kynsilakanpoistoaineella ei saa kestolakkauksia pois. Toimenpide kestää puolesta tunnista tuntiin ja on kivuton.

Geelikynnet voidaan tehdä sormiin tai varpaisiin. UV-kovetteinen geeli levitetään kerroksittain kynnelle ja kovetetaan pienessä kynsiuunissa. Uunin led ja UV-valot eivät rusketa, ainoastaan kovettavat geelin. Geelillä voidaan tarvittaessa myös pidentää kynsiä. Geelikynsien väri ja koristelumahdollisuudet ovat vain mielikuvituksesta kiinni. Geelikynsihuollossa vanhat geelit hiotaan kynsiporalla ja viilalla pois ja tehdään täysin uudet geelaukset. Geelikynsiä voi itse huoltaa ja hoitaa viilaamalla sekä levittämällä tarvittaessa väritöntä päällyslakkaa. Lasiviila toimii parhaiten. Geelikynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Toimenpide on kivuton ja kestää tunnista kahteen.

Rakennekynnet nimensä mukaan rakennetaan joko geelin tai muovisen jatkeen eli tipin avulla. Ensin kynnet puhdistetaan, jonka jälkeen tehdään jatkeet. Tämän jälkeen kynnet koristellaan ja viimeistellään UV-kovetteisten geelien avulla. Rakennekynsien huoltoväli on 4-6 viikkoa. Huollossa geelit hiotaan kynsiporalla ja viilalla pois ja tehdään uudet tilalle. Rakennekynsiä voi itse huoltaa ja hoitaa viilaamalla sekä levittämällä tarvittaessa väritöntä päällyslakkaa. Lasiviila toimii parhaiten. Toimenpide kestää 1-3 tuntia ja on kivuton.

Ripset

Ripsien kestovärjäyksessä silmien alle laitetaan suojalaput, jonka jälkeen ripsiin levitetään kestoväri. Värin vaikutusaika on 10-15 minuuttia, jolloin silmät tulee pitää suljettuina. Väri poistetaan vanulappujen ja lämpimän veden avulla.

Ripsipermanentissa on samat työvaiheet kuin hiuksiinkin tehtävässä permanentissa. Silmät pidetään suljettuina koko toimenpiteen ajan, joka kestää 45 minuuttia. Ensin ripset käännetään spivan kokoisille rullille, sitten niille levitetään permanenttiaine. Permanentiaine otetaan pois , jonka jälkeen levitetään kiinnitysaine. Kiinnitysaineen poiston jälkeen rullat otetaan pois ja ripsiin levitetään joko hoitoaine tai ne voidaan vielä kestovärjätä.

Ripsituuhennoksessa omiin ripsiin liimataan synteettisiä irtoripsiä yksitellen. Tuuhennos tarkoittaa nimensä mukaan että se tulee vain osaan ripsistä, eikä ole niin näyttävä kuin ripsipidennys. Ripsiä on lukuisia eri vahvuuklsia ja pituuksia. Yleensä käytetään useampaa mittaa, jotta lopputulos on luonnollinen. Alaripset suojataan kuituteipillä tai geelityynyillä, jotta ne eivät liimaudu yläripsiin. Liimaa on olemassa useampaa voimakkuutta. Ripsituuhennokset kestävät 2-4 viikkoa. Ripsihuollossa synteettisiin ripsiin levitetään poistogeeli, jonka annetaan vaikuttaa muutaman minuutin. Tämän jälkeen irtoripset liukuvat pois, eivätkä omat ripset vahingoitu lainkaan. Toimenpide kestää noin tunnin ja se tehdään miellyttävässä hoitopedissä maaten.

Kestoripset tai ripsipidennys tarkoittaa omiin ripsiin liimattavia yksittäisiä irtoripsiä. Ripsiä on lukuisia eri vahvuuklsia ja pituuksia. Yleensä käytetään useampaa mittaa, jotta lopputulos on luonnollinen. On myös olemassa erikoisripsiä esimerkiksi liukuvärjäyksellä tai hileellä kuorrutettuna. Kestoripsiin voidaan myös liimata halutessa timantteja tai strasseja. Alaripset suojataan kuituteipillä tai geelityynyillä, jotta ne eivät liimaudu yläripsiin. Liimaa on olemassa useampaa voimakkuutta. Ennen liimaamista ripsille voidaan levittää hoitoaine suojaamaan. Kestoripsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Ripsihuollossa synteettisiin ripsiin levitetään poistogeeli, jonka annetaan vaikuttaa muutaman minuutin. Tämän jälkeen irtoripset liukuvat pois, eivätkä omat ripset vahingoitu lainkaan. Toimenpide kestää 1-2 tuntia ja se tehdään miellyttävässä hoitopedissä maaten.

Body tattoo

Body-tatuointi tehdään kestopigmentointiin tarkoitetuilla tatuointilaitteilla ja -väreillä. Kestopigmentointikoneella väriä ei viedä niin syvälle ihon alle kuin perinteisellä tatuointilaitteella ja siksi body-tatuointi on häipyvä tatuointi – kuva haalistuu ja lähtee pois itsestään yleensä noin 2-5 vuodessa. Häipyvyys vaihtelee kuitenkin yksilöllisesti, siksi tatuoinnin poistumista itsekseen ajan myötä ei voida taata, myös Body Tatuointia suunniteltaessa on asennoiduttava niin että kuva on pysyvä.

Body-tatuoinnin etuina tavalliseen tatuointiin nähden on kuvan luonnollisen poistuman lisäksi se, että toimenpide sattuu vähemmän kuin tavallinen tatuointi, koska neulat eivät pistä yhtä syvälle ihoon ja toimenpidettä tehdessä voidaan myös käyttää kestopigmentointiakin tehtäessä käytettävää puudutusvoidetta. Kestopigmentointikone on myös paljon hiljaisempi kuin tavallinen tatuointikone, mutta siinä käytettävät neulaniput ovat pienempiä, joten toteutettavat kuvat ovat yleensä pienehköjä.

Body-tatuoinnin hinta riippuu toteutettavan kuvan koosta kuten tavallisillakin tatuoinneilla. Pienen yksivärisen kuvan hinta on alkaen 75 €. Hinta on kuitenkin aina tapauskohtainen ja riippuu kuvasta.

Ajanvarauksesta, hinnoista ja lisätiedoista voitte keskustella suoraan tatuoijan kanssa: 050 384 9503 / Saija
AJANVARAUS